Høy ytelse komplett vanningsysstem. Systemene er basert på komponenter fra en produsent som vanligvis bare leverer til profesjonelle dyrkere. Derfor er alle deler av høyeste kvalitet og funksjon. Pakken er fullført og tilførselsslange er DN/16 (16mm) rør. Vanningssystem er kompatible med hverandre.

Vanning for drivhus - men fungerer like bra på friland eller i rabatten.

Resultat 1 - 6 av 6

Vanningsystem

Filter for vanning

Filter for vanning

Salesprice with discount:
Sales price: kr299,00
Discount:

Vanningssystem Kombo

Vanningssystem Kombo

Salesprice with discount:
Sales price: kr890,00
Discount:
Salesprice with discount:
Sales price: kr490,00
Discount:
Salesprice with discount:
Sales price: kr590,00
Discount:
Salesprice with discount:
Sales price: kr990,00
Discount:

Forhøyningsspyd 10 stk.

Forhøyningsspyd 10 stk.

Salesprice with discount:
Sales price: kr59,00
Discount:

Dryppvanning – Micro drip

Dryppvanningsystem med trykksatt tilførselslange som kompletteres med små munnstykker/utløp som drypper over lengre tid. Dette gjør at hele systemet blir satt under trykk, og vanningen blir jevn over alle munnstykkene.

Alle systemene inneholder tilførselslange som man perforerer med et medfølgende verktøy og monterer på ulike dryppemunnstykker. Dette gjør systemet veldig fleksibelt, og du får vanningen der du trenger den.

  • Vanningssystem 1 Spray - Inneholder 14 stk. spraymunnstykker og 20 m tilførselslange. - Perfekt for deg som vil vanne for eksempel salat eller andre planter som liker mye fukt.
  • Vanningsysstem 2 Dryppespyd - Inneholder 48 stk. dryppespyd og 20 m tilførselslange. Perfekt for deg som dyrker mye i krukke, da dryppespydene monteres med en egen microslange til tilførselslangen.
  • Vanningssystem 3 Komplett - Inneholder 50 stk. dryppeknapper, 20 stk. dryppespyd, 5 stk. spraymunnstykker og 10 stk. tåkedisspredere. Disen er veldig effektiv for å kjøle ned varme drivhus og brukes ofte av gartnere for temperaturkontroll. Dessuten er det hele 50 m tilførselslange.

Kompletter systemene med timeren så har dere et sikkert automatisk vanningssystem.

dryppeknapper

Hvordan kobler jeg på Vanningssystemet?

Vi anbefaler å koble systemet direkte på vannuttaket (hageslangekranen) eller via hageslange direkte på hagekranen. Dette er fordi alle vanningssystem trenger rent vann med bra trykk. Om man heller har en dunk med vann er det en risiko for at partikler og alger tetter igjen de små vanningsmunnstykkene. Det er også en risiko for at trykket ikke er tilstrekkelig, og at systemet da vanner ujevnt.

Alle vanningssystem har 3/4 gjenget kobling og slange-tilkobling til vanlig 1/2 hageslange.

Manual - vanningVanningssystem – Manual